حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
تجربه انقلاب و جنگ الگویی برای امروز
استاندار خوزستان مطرح کرد:

تجربه انقلاب و جنگ الگویی برای امروز

استاندار خوزستان با اشاره به تجربیات موفق مردمی در دوران دفاع مقدس گفت: در ابتدای انقلاب، گروه‌های مردمی در محله‌ها تشکیل شدند و به کمک‌رسانی و حتی درمان بیماران می‌پرداختند این الگو می‌تواند امروز نیز مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان؛ سید محمدرضا موالی‌زاده روز دوشنبه در جلسه فرایند اجرایی توسعه محله محور با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در ایجاد روحیه ایستادگی و همبستگی ملی، اظهار کرد: انسجام و همبستگی ایجادشده در جامعه به برکت رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و حضور گسترده مردم بسیار حائز اهمیت است لذا این روحیه حماسی باید حفظ، نظام‌مند و تداوم یابد.

وی حضور اخیر رهبر انقلاب در مراسم عمومی را پیام روشنی به جامعه و جهان دانست و افزود: این حضور شجاعانه و صلابت‌آمیز، نه‌تنها روحیه مردم را تقویت کرد بلکه اثری جهانی داشت و نشان داد ملت ایران با اقتدار از ارزش‌های خود دفاع می‌کند.

استاندار خوزستان با اشاره به تغییر مفهوم محله در برخی مناطق گفت: در شهرهایی مانند اهواز، ساختار سنتی محله‌ها و اشکال جدید اسکان جمعیت وجود دارد و باید از این ظرفیت‌ها برای تقویت پیوندهای اجتماعی استفاده کنیم.

وی از مساجد به عنوان کانون اصلی فعالیت‌های اجتماعی نام برد و اعلام کرد: در استان خوزستان ۳ هزار و ۴۰۰ مسجد وجود دارد که ۶۵۰ مورد آن فعال هستند. باید هسته‌های مردمی را حول مساجد سازماندهی کنیم، حتی اگر برخی امام جماعت نداشته باشند.

موالی‌زاده به آمار قابل‌توجهی از گروه‌های فعال اشاره کرد: در استان خوزستان حدود ۱۱ هزار معتمد و متنفذ مرتبط با فراجا، ۶۵ سازمان مردم‌نهاد، حدود ۱۰ هزار هیات مذهبی و پایگاه‌های بسیج، کمیته امداد، بنیاد علوی و بقاع متبرکه وجود دارد.

وی همچنین از پزشک ستایش‌فر به عنوان یکی از خیرین سلامت نام برد که آمادگی خود را برای راه‌اندازی اتاق‌های اورژانس محلی اعلام کرده است.

این مقام مسئول با اشاره به تجربیات موفق مردمی در دوران انقلاب و دفاع مقدس تصریح کرد: در ابتدای انقلاب، گروه‌های مردمی در محله‌ها تشکیل شدند و به کمک‌رسانی، انتظامات و حتی درمان بیماران می‌پرداختند لذا این الگو می‌تواند امروز نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی بر ایجاد بانک اطلاعاتی از ظرفیت‌های هر محله تأکید کرد و خاطرنشان کرد: ما نمی‌دانیم در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد اما باید آماده باشیم. اگر تشکل‌های مردمی تقویت شوند هم در بحران‌ها کمک‌کننده خواهند بود و هم در شرایط عادی به محرومیت‌زدایی و حل مشکلات محلات کمک می‌کنند.

موالی‌زاده در پایان با اشاره به ضرورت اجرای طرح محله‌محور به‌صورت جهادی افزود: این طرح می‌تواند به الگویی ملی تبدیل شود و قطعا با توکل بر خدا و همت مردم و مسئولان، آن را با قدرت پیش خواهیم برد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!