
فرازی از وصیتنامه شهید«صفرعلی لاریزاده»؛
فرزندانتان را با مکتب اسلام آشنا کنید
شهید «صفرعلی لاریزاده» در وصیتنامه خود نوشته بود: بهتمامی برادران و خواهرانم میخواهم که فرزندان خویش را با مکتب انسانساز اسلام و تعالیم والای قرآن بیشازپیش آشنا ساخته که این تنها راه سعادت و نیکبختی است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ شهید «صفرعلی لاریزاده» در نهم اسفندماه ۱۳۳۲، در اهواز به دنیا آمد. پدرش نصرالله و مادرش ربابه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. بهعنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. پنجم مهرماه ۱۳۵۹، در کردستان به اسارت نیروهای عراقی درآمد و نهم تیرماه ۱۳۶۰، در سردشت بر اثر شکنجه نیروهای بعثی به شهادت رسید.
متن وصیتنامه شهید «صفرعلی لاریزاده»:
همه ما در بوته آزمایشیم و سرفراز کسی است که برای آخرت توشهای که برای بیندوزد و در دنیا نامی نیک به یادگار بگذارد.
من راه شهادت را با آگاهی انتخاب کردم
خدمت مادر بزرگوارم سلام میرسانم و در آغاز تنها خواهشی که از برادران و خواهران و دیگر اعضاء خانوادهام دارم این است که اگر چنانچه در راه خدا شهید شدم برایم به سوگ نشینند و هیچگونه گریهوزاری نکنند، زیرا این راهی است که با آگاهی کامل و چشمباز و در کمال صحت و سلامت انتخاب کرده بودم و هیچکس مرا بهاجبار در این مسیر نکشانده است.
فرزندان خود را با مکتب اسلام آشنا کنید
جز عشق (الله) و تداوم انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی که همچون شمعی فروزنده فرا راه من بوده است از تمامی برادران و خواهرانم میخواهم که فرزندان خویش را با مکتب انسانساز اسلام و تعالیم والای قرآن بیشازپیش آشنا ساخته که این تنها راه سعادت و نیکبختی است.
وحدت خود را در قبال حکومت عدل اسلامی حفظ کنید
بعد از شهادتم از همه اعضاء خانوادهام میخواهم که وحدت خویش را در قبال حکومت عدل اسلامی به رهبری امام بزرگ خمینی بتشکن که آغازگر راه انقلاب جهانگستر حضرت مهدی (عج) میباشد حفظ کرده و هیچگونه نگرانی به خود راه نداده که شهید زنده و شاهد است و شهادت تنها موهبتی است که خداوند متعال به ما ارزانی داشته است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!