حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
پاسدار خون شهدا باشیم
فرازی از وصیت‌نامه شهید «حبیب اله شمایلی»:

پاسدار خون شهدا باشیم

شهید «حبیب اله شمایلی» در وصیت‌نامه خود نوشته بود: شکر نعمت‌های بیکران خدا که یکی از آنها انقلاب اسلامی و رهبری عزیز بوده بجا آورید. همواره از خون شهیدان که هدفشان جز استقرار حکومت الله بر روی زمین نبوده پاسداری کنید.

به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ شهید «حبیب اله شمایلی» سی‌ام اسفند ۱۳۳۳، در بهبهان به دنیا آمد. پدرش فرج‌الله، در بانک کار می‌کرد و مادرش مرحمت نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته تجربی درس خواند و دیپلم گرفت. سال ۱۳۵۸ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. به‌عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. هفتم اسفند ۱۳۶۵، با سمت قائم‌مقام فرمانده لشکر ولیعصر (عج) در بمباران هوایی شلمچه به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش قرار دارد.

متن وصیت‌نامه سردار شهید «حبیب‌اله شمایلی»؛ 

پاسدار خون شهدا باشید

خواهران و برادران شکر نعمت‌های بیکران خدا که یکی از آنها انقلاب اسلامی و رهبری عزیز بوده بجا آورید.

همواره از خون شهیدان که هدفشان جز استقرار حکومت الله بر روی زمین نبوده پاسداری کنید.

 فرزندان خود را با قرآن آشنا کنید

 خواهران و برادران عزیزم از شما می‌خواهم که فرزندان خود را خوب تربیت‌کرده و آنها را از کودکی به مسائل اسلامی و قرآن آشنا کنید.

 مطالبم را خلاصه می‌کنم در همه‌وقت و همه‌جا خدای تبارک‌وتعالی را حاضروناظر بر اعمالتان بدانید.

وعده خدا حق است

نعمت‌های خدا را شکر گفته و قدر رهبر عزیز را بدانید و در برخورد با مشکلات و کمبودها صبر و استقامت را پیشه کنید امید به رحمت بیکران خدا داشته و بدانید که وعده خدا حق است.

مسئولیتی که به دوش امت ما افتاده و انتظاری که محرومان دنیا از انقلاب ما دارند عظیم است.

سختی، دوری، کمبود، نارسایی و سایر عوامل طبیعی بوده است پس ما باید صبر و استقامت را از رسول‌الله (ص) و امامان معصوم (ع) آموخته؛ زیرا آنان به وعده خداوند ایمان و یقین کامل داشته‌اند.

خداوندا! انقلاب ما را تا پیوند آن با انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) مستدام بدار.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!