
نماینده مردم شادگان در مجلس خبر داد:
حیاتی دوباره برای کشاورزی شادگان
نماینده مردم شادگان در مجلس، از رهاسازی آب از سد مارون برای آبیاری مزارع و نخیلات شادگان خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ هاشم خنفری اظهار کرد: رهاسازی آب از سد مارون به منظور تأمین آب کشاورزی و نخیلات شادگان و همچنین کشتهای تابستانه انجام خواهد شد.
وی افزود: به منظور تأمین آب برای کشاورزی و نخیلات این شهرستان، آب از سد مارون فردا شنبه ساعت هشت صبح با دبی بالا رهاسازی خواهد شد.
نماینده مردم شادگان با بیان اینکه رهاسازی آب با اولویت تأمین بخش کشاورزی و نخیلات این شهرستان انجام خواهد شد، گفت: شهرستان شادگان، قطب کشاورزی استان خوزستان محسوب میشود و در اصل اقتصاد شهرستان بر پایه کشاورزی استوار شده است.
وی افزود: باید به دنبال راه کمکی برای تأمین آب نخیلات و کشاورزی شادگان باشیم. انتقال آب از کارون به جراحی به مسافت ۲۵ کیلومتر یکی از راههاست که امیدواریم حقآبه پایدار کشاورزی از این طریق تأمین شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!