حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
فرهنگ عاشورا راهبردی برای تقویت امنیت ملی است
نماینده سابق مردم اندیکا در مجلس شورای اسلامی:

فرهنگ عاشورا راهبردی برای تقویت امنیت ملی است

نماینده سابق مردم اندیکا در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش فرهنگ عاشورا در تقویت انسجام ملی گفت: ملت ایران با تأسی به مکتب عاشورا و مطالبه عدالت، وحدت را حفظ و امنیت کشور را در برابر توطئه‌های دشمنان تضمین می‌کنند.

علیرضا ورناصری در گفتگو با گروه سیاسی خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ پیرامون نقش فرهنگ عاشورا در تقویت انسجام ملی و امنیت کشور اظهار کرد: مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خاستگاه و منشأ قدرت هستند و برجسته‌سازی بُعد حماسی عاشورا در صیانت از امت اسلامی، راهبردی حیاتی برای حفاظت از امنیت ملی است.

وی افزود: مکتب متعالی عاشورا و اسوه‌های بی‌نظیر آن به‌عنوان بخش مهمی از سرمایه فرهنگی سرزمینمان، استراتژی وحدت‌بخشی است که تکلیف و تعهد ما را در قبال تقویت امنیت ملی مشخص کرده است.

تأثیر فرهنگ عاشورا بر انسجام و قانون‌گذاری

نماینده سابق مردم اندیکا در مجلس شورای اسلامی گفت: همان‌گونه که امام حسین (ع) در برابر جهل و بیداد استکبار عصر خود بی‌تفاوت نماند و برای صیانت از امت اسلامی قیام کرد، پیروان ایشان نیز باید با اقتدا به ارزش‌های مقاومت، ظلم‌ستیزی و عدالت‌طلبی فرهنگ عاشورایی، انسجام و وحدت ملی را تقویت کنند و در برابر زورگویی نظام سلطه هرگز تسلیم نشوند.

وی بیان کرد: حماسه عاشورا فراتر از اختلافات دینی و فرقه‌ای، با محوریت عناصر اصلی مکتب اسلامی یعنی مقاومت و ظلم‌ستیزی، موجب اتحاد مسلمانان و زیربنای حرکت‌های اجتماعی گردید. امروز نیز نقش مجلس در تقویت انسجام و اتحاد ملی معطوف به تصویب قوانینی است که بر پایه توسعه عدالت و مقابله با عوامل تفرقه‌آفرین باشد تا وحدت در مقابله با دشمنان تقویت گردد.

وی تصریح کرد: اجرای بی‌قید و شرط عدالت موجب تحکیم وحدت ملی است و ملت ایران با تأسی به فرهنگ عاشورا بر تحقق جامعه اسلامی عدالت‌محور اهتمام دارند.

شفافیت و عدالت؛ راه عبور از بحران‌ها

ورناصری ادامه داد: قوه مقننه مکلف است با تصویب قوانینی که توسعه همه‌جانبه عدالت را الزامی می‌سازد، هم‌سو با مردم حرکت کند و علاوه بر تحقق عدالت، انسجام و همبستگی ملی را تقویت نماید.

وی تشریح کرد: رویکرد مبتنی بر مدیریت عقلانی قطعاً منجر به خلق فرصت‌ها خواهد شد؛ زیرا اجرای یکسان قوانین اسلامی برای مردم و مسئولین موجب رضایت عمومی شده و روند توسعه عدالت و توجه به مطالبات برحق مردم، اقتدار نظام و بهبود معیشت جامعه را به دنبال دارد.

نماینده سابق مردم اندیکا عنوان کرد: تحقق شفافیت در سطوح مختلف حکمرانی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های عظیم داخلی، نتیجه‌ای شگرف در اعتمادسازی و هم‌افزایی ملی خواهد داشت و پایبندی مردم به حفظ و تقویت اتحاد ملی را افزایش داده و کشور را در عبور از بحران‌ها یاری خواهد کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!